Ik heb een spoedgeval!

Zit je in een spoed situatie neem dan direct contact op.

Vacature voor Leiden en overige grote steden

Psychologen, therapeuten en/of counsellors gezocht voor diverse grote steden – waaronder Leiden, Eindhoven, Rotterdam, Alkmaar, en meer.

Bij Praktijk GOB zijn we snel aan het groeien en zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige professionals met een BIG- of AGB-code om ons team te versterken. We streven ernaar om cliënten directe zorg te bieden zonder lange wachtlijsten, en daarom zoeken we professionals die minimaal 10 uur per week beschikbaar zijn. Deze uren zijn afhankelijk van de ligging van jouw praktijk in de stad, de therapievormen die je beheerst en de grote van jouw stad. 

We zijn op zoek naar professionals die een oprechte betrokkenheid hebben bij hun cliënten en hen als individuen zien, niet als nummers. Je streeft naar excellentie door je aan te sluiten bij een erkende beroepsvereniging en jaarlijks bijscholingen te volgen. Bovendien erken je de expertise van je cliënten en ondersteun je hen in hun proces.

Heb je ervaring met hulpvragen zoals een negatief zelfbeeld, somberheidsklachten, moeilijke jeugdervaringen, onzekerheid, pesten, motivatieproblemen, depressie, rouw en verlies en relatieproblemen en meer? Bekijk onze website voor een volledig overzicht van hulpvragen van onze cliënten.

In deze rol bied je verschillende vormen van therapie aan, waaronder psychosociale therapie, relatietherapie en EMDR. Ervaring en scholing in methoden zoals EFT, schematherapie, ACT, cognitieve therapie, innerlijk kind werk en/of voice dialogue zijn een pré.

Staat jouw stad er niet bij? Laat het ons weten waar jouw praktijk gevestigd is, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Vereisten:
– Ervaring met EMDR-therapie en relatietherapie.
– Meerdere opleidingen en/of cursussen op het gebied van coaching, therapieën of mensgerichte opleidingen (HBO)
– Jaarlijkse bij- en nascholing is verplicht
– Aangesloten bij een erkende beroepsvereniging
– Beschikking over een AGB-code of BIG-registratie
– Eigen professionele praktijkruimte of de mogelijkheid om een ruimte te huren
– Praktijklocatie in het centrum, maximaal 15 minuten van openbaar vervoer

Extra informatie:
– Ervaring als zelfstandig ondernemer en bekendheid met opdrachtgevers
– Eigen professionele praktijkruimte of de mogelijkheid om een ruimte te huren
– Uren zijn opbouwend
– Vast tarief per consult. Kennismakingsgesprek bij GOB is kosteloos.

Herken je jezelf hierin of ken je iemand die geschikt is? Stuur dan je cv en een introductiebrief naar natalie@gobpraktijken.nl. We kijken uit naar je reactie!

Acuut levensgevaar

Bel direct 112

GGZ crisesdienst

Bijna iedere stad in Nederland heeft een GGZ-instelling. Op de website van de GGZ vind je de telefoonnummers van de verschillende locaties en de crisisdienst. Jouw huisarts kan je hier ook bij helpen.

Huisarts

Jouw huisarts is op de hoogte van jouw medische en geestelijke achtergrond. Hij of zij kan jou goed verder helpen bij nood.

Suicide hulplijn 113

Chatten met 113 of bel gratis 0800 - 0113.

Scroll naar boven