Psycholoog Wormer

Psychologiepraktijk GOB Wormer – voor o.a. ACT, cognitieve gedragstherapie en opvoedvragen. Voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen.

In onze psychologiepraktijk in Wormer helpen we jongeren (14+) en volwassenen hun mentale gezondheid op orde te krijgen. Dit doen we op een dynamische manier, wat inhoudt dat we naast gesprekstherapie ook actief aan de slag gaan met bijvoorbeeld ervaringsgerichte oefeningen. Dit doen we zowel in de praktijk als in de omliggende natuur. Je kunt op onze locatie in Wormer onder andere terecht met opvoedvragen en voor behandeling bij stress- en angstklachten, pesten en een negatief zelfbeeld. Daarnaast zijn onze behandelaren Jolentha en Kim gespecialiseerd in gedrags- en ontwikkelingsproblemen.

“Ieder mens en elk gezin is uniek. Problemen zijn pas problemen als jij dat zegt.”

Aangeboden therapieën in onze psychologiepraktijk in Wormer

In deze praktijk kunnen we je helpen met:

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Jolentha en Kim.

Jouw behandelaar

Jolentha Selhorst

Psychosociaal ACT-therapeut Jolentha is één van onze behandelaren in de psychologiepraktijk in Wormer. Ze is gespecialiseerd in psychosociale ACT-therapie, leefstijlcoaching en opvoedvragen. Wat haar betreft is waar jij naartoe wilt het belangrijkst. Daarnaast is Jolentha van mening dat mentale gezondheid samenhangt met voldoende beweging en een gevarieerde, gezonde voeding. Iets waar ze je graag mee helpt.

“Omarm wat was, Accepteer wat is en Pak wat komt.” – Jolentha Selhorst

Jouw behandelaar

Kim Nieland-Rijkenberg

Onze andere behandelaar in de psychologiepraktijk in Wormer is psychosociaal ACT-therapeut Kim. Kim is gespecialiseerd in ACT-therapie (vanaf een leeftijd van 14 jaar), cognitieve therapie (met mindfulness als basis) en oplossingsgericht coachen. Ze werkt graag dynamisch. Naast gesprekstherapie gaat ze graag met jou aan de slag met oefeningen die tot inzichten leiden; in de praktijk of in de omliggende natuur.

“De gemiddelde inwoner van onze maatschappij is geen graadmeter voor jouw geluk! Ieder mens en elk gezin is uniek. Problemen zijn pas problemen als jij dat zegt.” – Kim Nieland-Rijkenberg

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Hillegom

Adres:
Leidsestraat 5,
2182 DG Hillegom

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Wormer

Adres:
Oosteinde 12,
1531 KD Wormer

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven