Psychologenpraktijk Apeldoorn

Psychologiepraktijk GOB in Apeldoorn – Therapie zonder wachtlijst voor o.a. psychosociale therapie, creatieve therapie en lichaamsgerichte therapie. In onze psychologiepraktijk in Apeldoorn helpen we jou om je mentale gezondheid op orde te krijgen. Dit doen we op de manier die het beste bij jou past. Je kunt op onze locatie in Apeldoorn onder andere terecht voor behandeling bij stress- en angstklachten, overspannendheid en burn-outklachten, relatieproblemen en depressieve gevoelens. Daarnaast is onze behandelaar Astrid gespecialiseerd in ondersteuning bij opvoedingsvragen, ook op het gebied van autisme, hoofdbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

"Wees jezelf. Kijk naar wat je daarvan afhoudt. Kom tot inzicht hoe het anders kan."

Aangeboden therapieën in de psychologenpraktijk van Apeldoorn

In deze praktijk kunnen we je helpen met

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Astrid

Jouw behandelaar

Astrid van de Lisdonk  –  GOB Apeldoorn

Psychosociaal therapeut Astrid is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Apeldoorn. Astrid is gespecialiseerd in behandeling bij stress– en angstklachten, burn-out, somberheidsklachten en depressies. Ook kan ze je helpen wanneer jij de relatie met jouw partner, ouder(s) en/of kind(eren) wil verbeteren. Daarnaast kun je bij haar terecht met opvoedingsvragen, ook wanneer je te maken hebt met ADHD, ADD, hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit.

Met veel plezier werk ik, Astrid (1965), alweer ruim 10 jaar in mijn eigen therapiepraktijk. Sinds oktober 2022 doe ik dat vanuit een monumentaal pand net even buiten Apeldoorn. De rust en ruimte daar zijn alleen al een weldaad voor de ziel. Ik heb Integrale Menswetenschappen gestudeerd, antroposofische gesprekstherapie en nog diverse andere opleidingen binnen het vakgebied.

“Wees jezelf. Kijk naar wat je daarvan afhoudt. Kom tot inzicht hoe het anders kan.”  – Astrid van de Lisdonk

Psycholoog Apeldoorn

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Apeldoorn

Adres:
Wikkeweg 32, 7325 WG Apeldoorn

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Email-adres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven