Psycholoog Amsterdam

Therapie starten zonder wachtlijst. Dat is mogelijk in onze psychologiepraktijk GOB Amsterdam – voor o.a. psychosociale therapie, ACT-therapie, traumatherapie, coaching, burn-outbegeleiding en mindfulness. De psychologiepraktijk is gelegen is hartje Amsterdam tegenover de ingang van Artis.

"Ik geloof dat het bieden van een veilige ruimte, waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen, een essentieel onderdeel is van het helingsproces."

Aangeboden therapieën in de psychologenpraktijk van Amsterdam

In deze praktijk kunnen we je helpen met:

Jouw behandelaar

Simone van den Bosch   –  GOB Amsterdam

Mijn naam is Simone van den Bosch en ik ben psychosociaal therapeut met de specialisatie ACT (i.o.). Ik hanteer de grondhouding van Carl Rogers en hecht veel belang aan een warme, niet-oordelende en empathische therapeutische relatie. 

De menselijke ervaring is complex en er zijn verschillende aspecten die kunnen bijdragen aan problemen zoals een burn-out, stressklachten, depressie, een laag zelfbeeld en/ of vastlopen op het gebied van zingeving. 

“Ik geloof dat het bieden van een veilige ruimte, waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen, een essentieel onderdeel is van het helingsproces.” – Simone van den Bosch

Psycholoog Amsterdam

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Stadscentrum Amsterdam

Adres:
Hoogte Kadijk 155, 1018 BW Amsterdam

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven