Psycholoog Hilversum

Psychologiepraktijk GOB Hilversum – voor o.a. psychosociale therapie, coaching, relatietherapie en ACT. In onze psychologiepraktijk in Hilversum bieden we jou ondersteuning op maat om jouw mentale, en daarmee fysieke, gezondheid op orde te krijgen. We hanteren een persoonlijke aanpak, met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) als uitgangspunt. Met ACT krijg je inzicht in je gedachten en emoties en leer je deze accepteren. Je kunt op onze locatie in Hilversum terecht voor – onder meer – stressklachten, omgaan met een negatief zelfbeeld, angstklachten en relatieproblemen. Daarnaast is onze behandelaar Nienke gespecialiseerd in ondersteuning bij herstel na kanker.

"Life isn't about avoiding the storm, but learning to dance in the rain."

Aangeboden therapieën in de psychologiepraktijk Hilversum

In deze praktijk kunnen we je helpen met:

Staat jouw specifieke hulpvraag hier niet tussen? Geen zorgen. Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Jouw behandelaar

Nienke Dekkinga  –  GOB Hilversum

Psychosociaal therapeut Nienke is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Hilversum. Nienke is gespecialiseerd in psychosociale therapie, ACT en coaching en hanteert een ervaringsgerichte aanpak. Ze gelooft in het maken van kleine, doelgerichte stappen en kijkt daarbij samen met jou wat jij nodig hebt.

“Strenge richtlijnen en protocollen zijn niet mijn ding. Bij mij krijg je maatwerk met het juiste vleugje humor om de sessies net iets lichter te maken.” – Nienke Dekkinga

Psycholoog Hilversum

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Stadscentrum Hilversum

Adres:
Van Hengellaan 2, 21217 AS Hilversum

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven