Psycholoog Hillegom

Psychologiepraktijk GOB Hillegom – voor o.a. ACT, cognitieve gedragstherapie en opvoedvragen. Voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen.

In onze psychologiepraktijk in Hillegom helpen we jongeren (14+) en volwassenen hun mentale gezondheid op orde te krijgen. Dit doen we door middel van bewustwording, gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen. Je kunt op onze locatie in Hillegom onder andere terecht voor behandeling bij stress- en angstklachten, gedrags- en ontwikkelingsproblemen en pesten. Daarnaast is onze behandelaar Jolentha gespecialiseerd in leefstijlcoaching.

“Omarm wat was, Accepteer wat is en Pak wat komt.”

Aangeboden therapieën in onze psychologiepraktijk in Hillegom

In deze praktijk kunnen we je helpen met:

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Jolentha.

Jouw behandelaar

Jolentha Selhorst –  GOB Hillegom

Psychosociaal ACT-therapeut voor volwassen en ACT-kindertherapeut Jolentha is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Hillegom. Ze is gespecialiseerd in psychosociale ACT-therapie, leefstijlcoaching en opvoedvragen. Wat haar betreft is waar jij naartoe wilt het belangrijkst. Daarnaast is Jolentha van mening dat mentale gezondheid samenhangt met voldoende beweging en een gevarieerde, gezonde voeding. Iets waar ze je graag mee helpt.

“Omarm wat was, Accepteer wat is en Pak wat komt.” – Jolentha Selhorst

Psycholoog Hillegom

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Hillegom

Adres:
Leidsestraat 5,
2182 DG Hillegom

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven