Psycholoog Den Haag

Psychologiepraktijk GOB Den Haag – therapie zonder wachtlijst voor o.a. psychosociale therapie, relatietherapie en traumatherapie. In onze psychologiepraktijk in Den Haag helpen we je jouw mentale gezondheid op orde te krijgen. Je kunt op onze locatie in Den Haag onder andere terecht voor behandeling bij stress- en angstklachten, traumaverwerking, relatieproblemen en zingeving. Daarnaast is onze behandelaar Natasha gespecialiseerd in ondersteuning van personen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

“Ik ben een zorgmedewerker die met liefde, aandacht en positieve energie mijn tijd investeert in de mens. Dus ook in jou!”

Aangeboden therapieën in onze psychologiepraktijk in Den Haag

In deze praktijk kunnen we je helpen met:

Jouw behandelaar

Natasha De La Paz –  GOB Den Haag

Natasha is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Den Haag. Natasha is gespecialiseerd in psychosociale therapie, relatietherapie en therapie bij huiselijk geweld. Ze investeert haar tijd graag op een liefdevolle en positieve manier in de mens en gebruikt haar eigen levenservaring om echt in contact te staan met mensen.

“Ik ben een zorgmedewerker die met liefde, aandacht en positieve energie mijn tijd investeert in de mens. Dus ook in jou!” – Natasha De La Paz

Psycholoog Den Haag

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Den Haag

Adres:
Benoordenhoutseweg 21, Unit 122, 2596 BA Den Haag 

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven