Moniek

Respect, gelijkwaardigheid en volledige aandacht; daar sta ik voor. Zonder oordeel, met begrip en een dosis flexibiliteit probeer ik jou op een positieve manier te begeleiden naar de voor jouw beste oplossing. 

Over jouw behandelaar

Samen werken aan de juiste balans: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je even vastloopt. In je werk of privé. Met onzekerheid, stress, burn-out of angst als gevolg. Door hier aandacht aan te besteden, hulp te vragen en bewustwording te creëren maak je stappen vooruit. Goed voor jezelf zorgen, meer energie en zelfvertrouwen krijgen en je daardoor goed voelen. Dat is waar ik je bij wil helpen.

Therapieën

Opleidingen

  • Psychologie
  • Positieve psychologie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Rationele Emotieve Therapie (RET)
  • Psychosociale counselling
  • Jaarlijkse psychosociale en medische bijscholing
Psycholoog online
“Respect, gelijkwaardigheid en volledige aandacht.”

Online kan ik jou helpen met:

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie en counselling (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze therapievormen vallen onder de ‘alternatieve geneeswijzen’.

Let op! Een intakegesprek, groepsbehandeling of niet medische behandeling, zoals relatietherapie, komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Voorwaarden voor vergoeding via de zorgverzekeraar

Moniek is onder andere als registercounselors ABvC®  aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellers en als psychosociaal therapeut bij de beroepsvereniging RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten. Dit betekent dat er aan bepaalde eisen moet worden voldaan. Opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie zijn de minimale eisen die de ABvC stelt om kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast staan de gedragscode en het klachtenregelement (SCAG) garant voor de juiste uitoefening van het beroep van counsellor.

Hiermee voldoet Moniek aan de juiste voorwaarden, waardoor onze behandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Op voorlichtings- en vergelijkingswebsite Zorgwijzer vind je meer informatie over de vergoeding van psychosociale therapie en de vergoeding van counselling. Om volledige zekerheid te hebben over (gedeeltelijke) vergoeding, is het verstandig om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Zie de pagina Tarieven & Vergoedingen voor meer informatie.

Werktijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Scroll naar boven