Fanny

Als therapeut en relatietherapeut help ik je bij het vinden van de kern van jouw probleem en reik ik jou de juiste tools aan om hier mee om te (leren) gaan. Fanny is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Eindhoven (locatie Son en Breugel). Ik ben breed opgeleid en bied zowel individuele therapie als relatietherapie en coaching

Over jouw behandelaar

Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren. We starten met een gratis intake, waarin we kennis kunnen maken, jouw hulpvraag in kaart brengen en alvast een beetje aan de slag gaan. Zo weet je of mijn manier van counselen bij jou past. Tijdens de gesprekken gebruik ik verschillende methoden afgestemd op dat wat het beste bij jou past.

Therapieën

Opleidingen

  • Counselling en Psychosociale therapie | Stichting Counselling Nederland
  • Coaching | Stichting Counselling Nederland
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Burn-out en therapeutische aanpak
  • Relatie counselling
  • Counselling in de verslavingszorg | Stichting Counselling Nederland
  • Deelpersoonlijkheden
  • Rouw en Verlies
  • Jaarlijkse psychosociale en medische bijscholing
Fanny-psycholoog-Utrecht

“Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren.” 

In de praktijk en online kan ik jou helpen met:

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie en counselling (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze therapievormen vallen onder de ‘alternatieve geneeswijzen’.

Let op! Een intakegesprek, groepsbehandeling of niet medische behandeling, zoals relatietherapie, komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Voorwaarden voor vergoeding via de zorgverzekeraar

Fanny is onder andere als registercounselors ABvC®  aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellers en als psychosociaal therapeut bij de beroepsvereniging RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten. Dit betekent dat er aan bepaalde eisen moet worden voldaan. Opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie zijn de minimale eisen die de ABvC stelt om kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast staan de gedragscode en het klachtenregelement (SCAG) garant voor de juiste uitoefening van het beroep van counsellor.

Hiermee voldoet Fanny aan de juiste voorwaarden, waardoor onze behandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Op voorlichtings- en vergelijkingswebsite Zorgwijzer vind je meer informatie over de vergoeding van psychosociale therapie en de vergoeding van counselling. Om volledige zekerheid te hebben over (gedeeltelijke) vergoeding, is het verstandig om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Zie de pagina Tarieven & Vergoedingen voor meer informatie.

Werktijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Locaties

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Utrecht de Bilt

Adres:
Groenekanseweg 246F,
3737 AL de Bilt

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven