Kim

Hi! Ik ben Kim Nieland-Rijkenberg, psychosociaal ACT-therapeut. Maar ook maatschappelijk werkster, gezinspedagoog, GGZ-agoog, coach, trainer en ondernemer. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens van 6 en 8 jaar. In mijn praktijk in Wormer help ik volwassenen, jongvolwassenen en jongeren (14+) met diverse hulpvragen. Hierbij werk ik niet met de diagnose als uitgangspunt, maar kijken we samen wat jou helpt om het leven te leiden dat je wenst

Over jouw behandelaar

 

Inzicht in de oorsprong van de moeilijkheden in jouw leven, in jouw drijfveren en waarden. Je hebt het nodig om te werken aan jezelf en om de regie over jouw leven terug te krijgen.

Door middel van – onder andere – gesprekstherapie, coaching en gedragstherapie krijgen we die inzichten op tafel. Ook aandachtsoefeningen en mindfulness kunnen hierbij helpen. Ik werk graag dynamisch, wat betekent dat we niet alleen tegenover elkaar zitten. We doen oefeningen die tot inzichten leiden, gaan de natuur in en maken gebruik van het weiland dat direct voor mijn praktijk gelegen is.

Ik ben er niet alleen voor volwassenen. Met mijn ervaring in de jeugdhulpverlening help ik jongeren (14+) met ontwikkelings- en gedragsproblemen én ouders met opvoedvragen. Samen zoeken we uit wat wel en niet werkt voor jullie gezin.

Therapieën

Opleidingen

  • ACT basis, ACTief opvoeden, ACT your way en ACT in balans
  • Psychosociaal therapeut met ACT specialisme i.o.
  • Hbo Maatschappelijk werk
  • Post-hbo GGZ-agoog
  • Jeugd- en gezinsprofessional: opleiding tot raadsonderzoeker, bij de Raad voor de Kinderbescherming
Kim kinderpsycholoog Wormer en HIllegom

“De gemiddelde inwoner van onze maatschappij is geen graadmeter voor jouw geluk! Ieder mens en elk gezin is uniek en voor iedereen werkt het net weer anders. Problemen zijn pas problemen als jij dat zegt.”

In de praktijk en online kan ik jou helpen met:

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Kim.

Beroepsverenigingen

Werktijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Locatie

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Wormer

Adres:
Oosteinde 12,
1531 KD Wormer

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven