Natasha

Welkom! Ik ben Natasha De La Paz. Ik ben geboren in Den Haag, maar mijn roots liggen op het prachtige eiland Curaçao. Tegenwoordig woon ik samen met mijn gezin in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ik werk inmiddels meer dan 17 jaar in de zorg als therapeut en hulpverlener en sinds 2020 ook als coach en trainer.

Over jouw behandelaar

Ik ben een mensenmens. Ik zou mezelf omschrijven als daadkrachtig, doelbewust, optimistisch, zorgzaam en compassievol. Anderen zouden dit rijtje wellicht aanvullen met de woorden powervrouw, lief, serieus, eerlijk en humoristisch. In verbinding staan met elkaar is iets waar ik veel waarde aan hecht. Daarom neem ik voor iedereen die ik help de tijd.

Na heel wat jaren in de kinderopvang startte ik mijn opleiding tot hulpverlener. Heel wat mensgerichte opleidingen en cursussen hebben mij de professional gemaakt die ik vandaag de dag ben. De afgelopen jaren heb ik me in verschillende functies mogen verdiepen in diverse processen. Daarnaast hebben gebeurtenissen in mijn eigen leven mij de aanvullende levenservaring gegeven die ik nodig heb om echt in contact te staan met mensen.

Therapieën

Opleidingen

  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Signs of safety 
  • Effortless coaching
  • NLP master
  • NLP (neuro linguïstisch programmeren) practitioner
  • Management in de zorg (associate degree)
  • SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener)
  • SCW (sociaal cultureel werker)
  • SPW (sociaal pedagogisch werker)
Natasha psycholoog Den Haag

“Ik ben een zorgmedewerker die met liefde, aandacht en positieve energie mijn tijd investeert in de mens. Dus ook in jou!”

In de praktijk en online kan ik jou helpen met:

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze therapievormen vallen onder de ‘alternatieve geneeswijzen’.

Let op! Een intakegesprek, groepsbehandeling of niet medische behandeling, zoals relatietherapie, komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Voorwaarden voor vergoeding via de zorgverzekeraar

Natasha is onder andere aangesloten bij de beroepsvereniging NFG, De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, en als psychosociaal therapeut bij de beroepsvereniging RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten. Dit betekent dat er aan bepaalde eisen moet worden voldaan. Opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie zijn de minimale eisen die de NFG stelt om kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast staan de gedragscode en het klachtenreglement garant voor de juiste uitoefening van het beroep van therapeut.

Natasha voldoet als behandelaar aan de gestelde eisen waardoor mijn behandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Op voorlichtings- en vergelijkingswebsite Zorgwijzer vind je meer informatie over de vergoeding van psychosociale therapie. Om volledige zekerheid te hebben over (gedeeltelijke) vergoeding, is het verstandig om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Zie de pagina Tarieven & Vergoedingen voor meer informatie.

Werktijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Locatie

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Den Haag

Adres:
Benoordenhoutseweg 21, Unit 122, 2596 BA Den Haag 

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven