GOB-Praktijken is een initiatief van Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau Leiden gevestigd in Valkenburg aan de Voorschoterweg. 

K.v.k. 69779996
Btw. NL002102525B11

GOB-Praktijken is een platform dat de aanmeldingen koppelt aan de zorgbehandelaren met vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. GOB-Praktijken is geenszins aansprakelijk te houden. Afhankelijk van de client zijn aanvullende module binnen de zorgverzekering is vergoeding een mogelijkheid. Het is eigen verantwoordelijkheid om goed door te vragen naar de vergoedings-mogelijkheden en dit goed met de behandelaar van keuze door te spreken. De client gaat via GOB-Praktijken een  contract aan direct met de ZZP’er behandelaren. 

Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau Leiden is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor plagiaat of schending van copyright op de profielen van de zorgbehandelaar. De volledige inhoud van de aangeboden profielen van de zorgbehandelaars is vormgegeven door de zorgbehandelaar wiens naam daarboven staat. Verantwoordelijkheid voor het gebruiksrecht van de aangeboden teksten en foto’s en al het overige ligt volledig bij de zorgbehandelaar. 

GOB-Praktijken inclusief al zijn inhoud is beschermd door auteursrecht en databank-recht. 

Scroll naar boven