Jolanda

Een van onze behandelaren in Hillegom is Jolanda. Zij is psychosociaal therapeut en werkt lichaamsgericht. Ben je op zoek naar professionele begeleiding die gericht is op jouw lichaam en geest? Dan ben je bij Jolanda aan het juiste adres. Met haar jarenlange ervaring en gedegen opleidingen in zowel psychosociale therapie als lichaamsgerichte therapie, biedt ze jou een unieke en waardevolle begeleidingstraject op maat.

Meer over Jolanda

Jolanda heeft oog voor de unieke mens achter elk probleem. Ze creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin jij je vrij voelt om je gedachten, gevoelens en ervaringen te delen. Samen met jou gaat ze op zoek naar de oorzaken van jouw klachten en bekijkt ze welke behandelwijze het beste bij jou past.

De kracht van lichaamsgerichte therapie

Naast klassieke gesprekstherapie, maakt Jolanda in haar behandelingen gebruik van krachtige lichaamsgerichte technieken. Hierdoor ben je niet alleen in staat om je mentale problemen aan te pakken, maar leer je ook om te luisteren naar je lichaam en de signalen die het geeft. Dit kan leiden tot een dieper begrip van jezelf en je patronen, waardoor je duurzame veranderingen kunt realiseren.

Lichaamsgerichte traumatherapie

Jolanda biedt een unieke vorm van lichaamsgerichte traumatherapie waarbij ze EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) combineert met lichaamsgerichte oefeningen. EMDR is een effectieve methode voor trauma-gerelateerde behandeling.

Therapieën

Opleidingen

    • Psychosociale therapeut
    • EMDR
    • Voice Dialogue
    • Hypnotherapie
    • Jaarlijkse psychosociale en medische bijscholing
Psycholoog Hillegom

In de praktijk en online kan ik jou helpen met:

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Jolanda.

Beroepsverenigingen
 

    logo-CAT

Werktijden

Ma 09:00–21:00
Di 09:00–21:00
Woe 09:00–21:00
Do 09:00–21:00
Vrij 09:00–21:00

Weekenden zijn ook mogelijk.

Tarieven & Vergoeding

Deskundige begeleiding tegen een toegankelijk tarief. Jolanda is een gediplomeerd psychosociaal therapeut die zich conformeert aan de hoogste kwaliteitseisen van haar vakgebied. Ze is aangesloten bij gerenommeerde beroepsverenigingen en streeft ernaar om haar cliënten de best mogelijke zorg te bieden.

Omdat Jolanda’s therapieën niet worden vergoed door de zorgverzekering, hanteert GOB Praktijken speciale tarieven die laagdrempeliger zijn dan het gemiddelde tarief. Zo betaal je voor een sessie van 50 minuten slechts €68,- en voor een sessie van 80 minuten €102,-.

Locatie

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Hillegom

Adres:
Satelietbaan 14E, 2181 MH Hillegom

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven