Jolentha

Ik ben Jolentha Selhorst, psychosociaal ACT-therapeut, maatschappelijk werkster, manager, (leefstijl)coach, trainer en ondernemer. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon (7) en een dochter (2). Samen met jou ga ik op een unieke en actieve manier op zoek naar wat jou doet stralen. Ik help je te breken met negatieve emoties en overtuigingen. Dit doen we doelgericht, in een veilige omgeving. Zodat jij uiteindelijk weer de regie over jouw leven hebt.

Over jouw behandelaar

Waar jij naartoe wilt is het belangrijkst. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is de basis van mijn begeleiding. Dit loopt als een rode draad door onze sessies. Geen sessie is hetzelfde; de ene keer zal deze in de praktijkruimte zijn, de andere keer gaan we de natuur in.

De eerste stap is altijd bewustwording van je gedachtes, gevoelens, emoties en lichamelijke sensaties. Daarna gaan we actief aan het werk met jouw uitdagingen en moeilijkheden. We zullen dus niet alleen praten, maar ook aan de slag gaan met ervaringsgerichte oefeningen. Samen zetten we kleine stapjes die leiden tot positieve veranderingen in jouw dagelijks leven.

Ik ben van mening dat mentale gezondheid samenhangt met voldoende beweging en een gevarieerde, gezonde voeding. Wanneer jij dit wilt neem ik leefstijlcoaching mee in onze sessies.

Therapieën

Opleidingen

  • Maatschappelijk werk
  • Jeugd- en gezinsprofessional
  • ACT basis, ACTief opvoeden, ACT your way en ACT in balans
  • Psychosociaal therapeut met ACT specialisme i.o.
Jolentha Kinderpsycholoog Wormer

“Omarm wat was, Accepteer wat is en Pak wat komt.”

In de praktijk en online kan ik jou helpen met:

Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden. Zie je jouw hulpvraag of klacht er niet tussen staan, neem dan contact op met Jolentha.

Beroepsverenigingen

Werktijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Locaties

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Hillegom

Adres:
Leidsestraat 5,
2182 DG Hillegom

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Wormer

Adres:
Oosteinde 12,
1531 KD Wormer

Telefoonnummer:
06-300 240 74

Emailadres:
admin@gobpraktijken.nl

Scroll naar boven